Warning: Declaration of ET_Theme_Builder_Woocommerce_Product_Variable_Placeholder::get_available_variations() should be compatible with WC_Product_Variable::get_available_variations($return = 'array') in /sites/1045.node4.isx.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/frontend-builder/theme-builder/WoocommerceProductVariablePlaceholder.php on line 8
Privatlivspolitik - Fnuug.dk

Privatlivspolitik

Websitets ejer og kontaktoplysninger:
Dette website ejes og drives af:
Rasmus Fuhlendorf
Hans Bojes Alle 30
8960 Randers SØ

CVR Nr.: 39305321
E-mail: hello@fnuug.dk

Cookies:
Vi benytter cookies til at forbedre din oplevelse af vores website. Cookies gør ikke i sig selv nogen skade, og de bruges blot til at kunne genkende computeren under dit besøg på vores website. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning på http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlad videre brug af websitet.

Cookies er nødvendige for at websitet fungerer efter hensigten. De benyttes blandt andet til at give et overblik over besøgendes brug af websitet og igennem dette løbende optimere siden. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i din indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, samt eventuelt valg af sprog eller valuta, og om du er logget ind på siden.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her http://minecookies.org/cookiehandtering. Du kan desuden fravælge cookies fra Google Analytics her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
– Google Analytics (til statistik)
– WordPress (hjemmeside udbyder)
– Woocommerce (webshop udbyder) 

Indsamling og anvendelse af personoplysninger:
Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt.
I forbindelse med dit køb hos fnuug.dk har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:
• Dit navn 
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt i en efterfølgende periode på 5 år i henhold til bogføringsloven. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord, med henblik på levering af dine indkøb. 

Behandling af personoplysninger – samtykke:
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige indtil, du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på hello@fnuug.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Hvad vi bruger dine oplysninger til:
Gennemførelse af din bestilling. Det vil sige, at vi kan trække penge for dit køb, sende dig en ordrebekræftelse og en mail, når varen er afsendt samt sende varen ud til dig. Kundeservice/reklamationer – hvis du reklamerer eller beder om omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne registrere din henvendelse og gennemføre udbedring eller levere på ny.

Datasikkerhed:
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger, til håndtering af dine køb samt fakturering og bogføring. 

Vi benytter os af SSL-kryptering til al overførsel af alt information.

Oplysning, indsigelse, ændring og sletning:
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: 

Rasmus Fuhlendorf
Hans Bojes Alle 30
8960 Randers SØ

CVR Nr.: 39305321
E-mail: hello@fnuug.dk
Telefon: +45 25 48 27 28

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtaget din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet senest 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Klage:
Hvis du ønsker at klage over Fnuug´s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til: Datatilsynet

Borgergade 28,5.,
1300 København
33 19 32 00/e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Sidst opdateret: 01.11.2018