Handelsbetingelser

Fnuug.dk
www.fnuug.dk er ejet af Rasmus Fuhlendorf
Hans Bojes Allé 30
8960 Randers SØ
Danmark
CVR: 39305321

Betaling og priser:
På fnuug.dk kan der betales med Dankort og Visa Dankort. Der tillægges ikke gebyrer på dansk udstedte kort. Alle priser er opgivet i danske kroner og er inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl, prisændringer samt tekniske fejl.

Afgivelse af ordrer:
Afgivelse af en ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. fnuug.dk forbeholder sig retten til at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt eller lignende situationer. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre. Såfremt vi ikke kan indfri din bestilling, vil vi hurtigst muiligt tage kontakt til dig. Den bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig via mail, når vi har afsendt dine varer.

Fragt og levering:
fnuug.dk benytter sig af PostNord til afsendelse af pakker. Vi leverer kun i Danmark. Vi giver gratis fragt på ordrer fra DKK 600,- eller ved afhentning på kontor/lager ifølge aftale.
Ønskes special bestilling bedes du kontakte os via mail eller pr. telefon for pris og fragt.
Vi sender på alle hverdage, og ordrer modtaget i weekenden vil blive behandlet næstkommende hverdag.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra den dag du modtager varen, eller den bliver leveret hos din pakkeshop.
Ønsker du at fortryde dit køb, skal du indenfor 14 dage give os besked. Dette gøres ved at kontakte os på hello@fnuug.dk eller ringe på +45 25 48 27 28. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden vi på forhånd er blevet informeret jævnførende ovenstående.

Returnering:
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, skal du returnere varen til os uden unødig forsinkelse, og senest indenfor 14 dage. Du skal selv afholde de udgifter, du har i forbindelse med returnering af varen. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav, og du er selv ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind ved returnering.

Varens stand ved returnering:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur og vurderet gensalgsværdien.
Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre andet er aftalt.

Reklamation:
Vores varer er omfattet af  24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Kundeservice:
Henvendelser bedes rettet til hello@fnuug.dk. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer. Hvis du ikke finder svar på det du søger, på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os pr. Mail eller telefon.

Oplysninger om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hello@fnuug.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges